L'actor cerdanyolenc Octavi Pujades presenta el seu llibre 'No viene a cuento'

L'acte serà el 19 d'octubre a les 18.30 h al Museu d'Art de Cerdanyola

L'actor de Cerdanyola, Octavi Pujades, presentarà dimecres 19 d'octubre a les 18.30 h al Museu d'Art de Cerdanyola el seu nou llibre, No viene a cuento. No hay excusas para vivir sin humor. L'obra, que és a la venda a les llibreries des del 21 de setembre, és un recull de contes que l'actor ha escrit en clau personal sent un reflex del dia a dia i de les relacions familiars.

Octavi Pujades publica el llibre 'No viene a cuento'.

Octavi Pujades publica el llibre 'No viene a cuento'.


Va ser durant el confinament quan l'actor va tenir més repercussió via Instagram, xarxa social on mostrava la seva rutina centrada a cuidar del seu pare malalt, fent visible una relació còmplice i emotiva. El llibre neix del recull d'experiències de l'autor amb ell i de la convivència amb els seus fills i parella. La seva pròpia experiència ha inspirat aquest recull de contes amb personatges ficcionats que expliquen com afrontar les dificultats en temps difícils. 

"Crear-lo ha estat un acte particularment privat: només per a mi, la gent de l'editorial i les poques persones que m'han acompanyat", va revelar a Instagram l'actor, afegint que un cop publicat els seus pensaments "quedaran totalment exposats" perquè la gent el gaudeixi. "Em provoca vertigen però... què punyetes: per això ho he escrit, no?", va admetre Pujades. 

Sinopsi de 'No viene a cuento'

El primer llibre d'Octavi Pujades parla de viure la vida i de les relacions familiars en clau d'humor. "Tots som herois i heroïnes del nostre propi conte", cita a la contraportada, afegint: "Però aquest canvia segons qui decideixi posar-se en el paper per a narrar-lo, o si entren en escena personatges que no s'esperen o que decideixen, de cop, tenir un paper protagonista". 

"Què passaria si el príncep no pot salvar la princesa... per què ha de quedar-se a casa cuidant el seu pare? El conte hagués acabat de la mateixa manera?", planteja. 

Traient suc de la seva característica originalitat, Pujades porta un llibre de contes clàssics "a la seva manera", perquè el públic es pugui sentir "identificat amb herois, heroïnes, prínceps, princeses... I fins i tot amb el mateix drac!"

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.