AGENDA: Vespres Literaris proposa un documental per a reflexionar sobre el canvi climàtic

L'acte comptarà amb la presència de Paloma Trascasa Castro, doctora en Ciències de la Terra per la Universitat de Leeds

L'associació Vespres Literaris projecte aquest divendres 2 de febrer del documental 'Abans que sigui massa tard' de National Geographic Channel, dels guanyadors de l'Oscar Leonardo DiCaprio, Fisher Stevens i Martin Scorsese, on s'explora els efectes del canvi climàtic arreu del món. La projecció tindrà lloc a les 18 h de la tarda a l'Aula Feixa Baixa del Museu de Ca n'Oliver. 

En el transcurs de la cinta, l'actor i activista ambiental es reuneix amb experts, científics i líders mundials per discutir els canvis i les conseqüències del canvi climàtic al planeta i com afecta no només l'ecosistema, sinó els seus habitants, sobretot els menys afortunats, com a comunitats pobres que habiten prop de ciutats costaneres, així com animals que han perdut el seu hàbitat a causa de la desforestació de grans empreses per a l'elaboració de productes de consum humà. 

A més de posar en evidència la contribució de la humanitat a l'acceleració del canvi climàtic, experts de la talla d'Elon Musk, el president de la companyia Space X o John Kerry, el secretari d'estat dels Estats Units, proposen accions per contrarestar aquest fenomen climàtic.

L'acte comptarà amb la presència de Paloma Trascasa Castro, doctora en Ciències de la Terra per la Universitat de Leeds (Regne Unit), i especialitzada en dinàmica del clima a gran escala. Actualment treballa com a investigadora postdoctoral al Centre Nacional de Supercomputació de Barcelona, al grup de serveis climàtics.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.