L'Agrupació Musical Cerdanyola proposa un concert de contrastos amb 'Drama i Comèdia'

La Banda i la Coral de l'Agrupació Musical Cerdanyola celebren el proper dia 25 de novembre el tradicional Concert de Santa Cecília

La Banda i la Coral de l'Agrupació Cerdanyola proposa 'Drama i Comèdia', un concert que convida a l'espectador a viatjar pels contrastos de la música el pròxim dissabte 25 de novembre a l'Ateneu a les 19 h.

En motiu del dia de Santa Cecília (22 de novembre), patrona de la música, l'agrupació els músics cerdanyolencs volen conduir al públic per la música a través d’un món d’emocions diverses. 

La música és l'idioma universal dels sentiments humans. Amb ella podem despertar sensacions que no podriem descriure amb paraules. En el marc del ja tradicional concert de Santa Cecília, l’AMCV vol navegar amb el públic per un mar d’emocions a través de les obres de compositors com Richard Wagner, J. S. Bach o Nadia Boulanger. Aquesta celebració musical serà, indubtablement, emocionant viatge musical.

El director de la Banda de l’Agrupació Musical Cerdanyola, Raúl Lacilla, explica que el concert parteix de l'obra Divertimento, del compositor Vincent Persichetti, una peça que, segons el director, "té molts contrastos". A més a més, confessa que aquest "és un bon concert per a algú que no estigui familiaritzat amb la música clàssica".

Lacilla també ha anunciat que de cara l'any que ve, per la celebració dels 25 anys de l'AMCV, l'agrupació té la intenció de fer quelcom especial a cada un dels seus concerts, però en especial, per la Festa Major del Roser de Maig.

Les entrades pel concert ja es poden adquirir al web de l’entitat, www.amcv.cat de manera gratuïta. Aquesta vegada, però, serà la primera que es podrà fer una aportació voluntària a través de taquilla inversa al finalitzar el concert. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.