Així serà el Sant Jordi de 2024 a Cerdanyola

La Marató de Lectura proposa activitats durant tota la jornada del 23 d'abril

El dimarts 23 d'abril els llibres i les roses ompliran un any més la plaça de l'Abat Oliba amb la festa de Sant Jordi. La jornada coincidirà amb la 23a edició d'una de les propostes més arrelades a la ciutat, la Marató de lectura. Així, a més de paradetes de llibres i roses, entre les 9 i les 20 h hi haurà micro obert per a fer lectura en veu alta.

Programació completa de la Marató de Lectura.

Enguany serà un Sant Jordi de commemoracions. En honor als 100 anys del naixement dels autors Montserrat Vayreda i Vicenç Andrés Estellés es convidarà especialment a llegir textos seus. També d'Àngel Guimerà i Joan-Salvat Papasseit, ja que aquest 2024 es compleixen 100 anys de la seva mort.

Espai infantil i blues

La jornada comptarà també amb un espai tallers adreçat als infants. D’11 a 14 h i de 16 a 20 h, es farà un Taller d’automaquillatge on els participants podran decidir si són un drac, una princesa o un cavaller i es proposarà el taller M’agraden els Dracs, pensat perquè la canalla faci el seu i se l’endugui a casa.

Cartell de Sant Jordi 2024

Cartell de Sant Jordi 2024

Aquest any, el Pla Director de Lectura amb el seu programa Més que lletres s'adhereix al  XXXIII Festival Internacional de Blues de Cerdanyola combinant Lletres i Blues amb el concert de cloenda de la Marató de lectura a càrrec de Blues & amor a les 19h. A més, els autors/es locals disposaran d'un espai de signatures dels seus llibres al llarg de la jornada.

Fulles de punt de llibre per agafar

Una segona novetat d'enguany és el bosc de les commemoracions literàries, un conjunt de 8 arbres amb fulles de punts de llibre amb textos de l’autora i autors homenatjats. Fins al 23 d'abril aquests arbres artificials es podran olorar a la Floristeria Casamitjana, us els podeu "prendre" a Cal Pintxo, jugar amb ells a Joguines Pardo, llegir-los a la Llibreria L'Aranya i a la Llibreria Lilliput, tocar-los entre la roba de la botiga Mima Moda Íntima i Montse Interiors o adreçar-los una mirada suggerent a l'Òptica Maranges. Es convida a les persones lectores que, si volen, s’enduguin els punts de llibre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.