S'ajornen les activitats del Dia Internacional de la Dansa per previsió de pluja

Les exhibicions de dansa de les escoles de Cerdanyola es traslladen al 12 de maig

La previsió de precipitacions per la tarda d'aquest dissabte 27 d'abril ha obligat l'Ajuntament de Cerdanyola a suspendre la commemoració del Dia Internacional de la Dansa. L’activitat contemplava una mostra de cada escola de dansa de la ciutat, l’Escola de Flamenc de la Casa de AndalucíaMulti-Sport Escola de BallEscola Qóreo Dance Studio, Associació DansaraEscola Roger's i Escola de Dansa Ateneu

L'exhibició de dansa es trasllada a diumenge 12 de maig, també a les 17 h i al mateix lloc, la plaça de l’Abat Oliba

Dia Internacional de la Dansa

El Dia Internacional de la Dansa se celebra el 29 d'abril des de que es va establir el 1982 pel Comitè Internacional de la Dansa a l'Institut Internacional del Teatre (ITI). La data commemora el naixement (el 1727) de Jean-Georges Noverre, ballarí i mestre, considerat el creador del ballet modern. L'ITI ha encarregat aquest any a Marianela Núñez, primera ballarina del Royal Ballet de Londres, la redacció d'un missatge que es llegeix a tot el món. L'objectiu de la celebració i del missatge és el d'unir totes les danses en aquest dia, per celebrar aquesta forma d'art i mostrar la seva universalitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.