'Alcarràs', Martí Gironell, Anna Manso i Espartac Peran, protagonistes del Cafè amb Lletres

La primera sessió es farà el 19 de gener a la Biblioteca Central

El projecte Cafè amb Lletres de Cerdanyola del Vallès obre el 2023 amb una nova programació de presentacions i trobades amb autors i autores de diferents categories literàries. Així, passaran per la ciutat noms destacats de la cultura com Carla Simón, directora de la reconeguda pel·lícula Alcarràs, Arnau VilaróMartí Gironell, Espartac PeranAnna Manso, la cerdanyolenca Sònia Moya i Mireia Calafell.

Totes les sessions es faran a les 19 h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central i l'entrada serà lliure. El Cafè amb lletres és una activitat del Programa Director de Lectura de l’Ajuntament de Cerdanyola pensat per estimular el contacte directe entre persones lectores i escriptores.

Primera sessió: Anna Manso

Anna Manso, escriptora i guionista, és la primera convidada de l'any al Cafè amb lletres. El dijous 19 arribarà amb el llibre Un cor de Neu (La Magrana : 2022)  sota el braç, la seva primera obra adreçada al públic adult. Es tracta d’una novel·la que gira entorn de la impossibilitat d'estimar quan encara hi ha ferides obertes. 

Portada del llibre d'Anna Manso.

Portada del llibre d'Anna Manso.

 

Al febrer, Espartac Peran

L’autor mediàtic Espartac Peran ens proposa per al febrer (dijous 9) el llibre Tres desitjos abans de morir (La Magrana : 2022). Un llibre farcit de converses, viatges, molta vida i amor per curar aquelles ferides que la mort dels nostres estimats ens deixa a la pell. 

Portada del llibre d'Espartac Peran.

Portada del llibre d'Espartac Peran.

 

Poesia per rebre la primavera

El mes de març ens durà la primavera i la poesia. Dues poetes, la cerdanyolenca Sònia Moya i Mireia Calafell regalaran a la ciutat la conversa – recital A les teves mans. El dijous 23, les escriptores recitaran versos dels seus llibres Silur (Meteora : 2019), de Moya, i Nosaltres, qui (La breu edicions : 2020), obra de Calafell. 

Portada dels llibres de Sonia Moya i Mireia Calafell.

Portada dels llibres de Sònia Moya i Mireia Calafell.

 

Martí Gironell torna a la ciutat

L’abril serà el mes d’un altre autor mediàtic, ben conegut al Cafè amb lletres. El dijous 20, Martí Gironell presentarà El fabricant de records (Columna : 2022), llibre guardonat amb el premi Prudenci Bertrana 2022. Hi trobarem el viatge fascinant i ple de peripècies del fotògraf ambulant Valentí Fargnoli, que en les primeres dècades del segle XX, amb la seva bicicleta, recorre el país retratant la vida des de la costa fins a la muntanya passant pels petits pobles i les grans ciutats. 

Portada del nou llibre de Martí Gironell.

Portada del nou llibre de Martí Gironell.

 

La història d'Alcarràs

El maig es viurà un Cafè amb lletres que barrejarà cinema i literatura. El dijous 18 es presentarà el llibre Alcarràs (La Magrana : 2022), amb la directora del film homònim Clara Simón, i el coguionista Arnau Vilaró. Un viatge al cor d'Alcarràs -tot el que hi ha al darrere i al cor la pel·lícula- que recull el guió i la concepció de la pel·lícula que ja és al cim del cinema en català: com va ser pensada, definida i rodada.

Portada del llibre Alcarràs, de Carla Simón i Arnau Vilaró.

Portada del llibre Alcarràs, de Carla Simón i Arnau Vilaró.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.