L'alimentació serà l'eix central del casal d'estiu que proposa el Museu d'Història

La Feixa Baixa s'estrena com acollidora d'estades d'estiu al Museu i Poblat de Ca n’Oliver entre el 27 de juny i l'1 de juliol

El Museu d'Història de Cerdanyola del Vallès se suma als equipaments cerdanyolencs que organitzen estades d'estiu enguany, amb una setmana d'activitats que es faran a la recentment inaugurada Feixa Baixa del Museu i Poblat de Ca n’Oliver.

Més info: Els casals d'estiu municipals per a infants i joves recuperen la normalitat

Sis dies d'activitats

L’eix temàtic serà l’alimentació aprofitant l’exposició Què mengem, avui?, amb la intenció que els infants prenguin consciència de l'envergadura que té el fet d'escollir un aliment o un altre, tant per a la salut personal com del planeta.

L'estada tindrà lloc entre el 27 de juny i l’1 de juliol, i cada jornada es dedicarà a un aspecte concret: l’alimentació en sentit general, el processament i malbaratament dels aliments, els residus, els productes de proximitat, els estris i les maneres de cuinar, entre d'altres. Les inscripcions per participar al casal d’estiu del Museu d’Història s’obren el dilluns 16 de maig.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.