L'ambaixada reial obre portes per rebre les cartes dels infants

El vespre del 5 de gener, les carrosses dels Reis d'Orient recorreran els carrers de la ciutat

Aquesta setmana, Cerdanyola del Vallès acull l'ambaixada reial dels Reis d'Orient, on els seus embaixadors recullen les cartes de desitjos dels infants de la ciutat. L'ambaixada ja ha obert portes i recollirà cartes aquest dimarts 3 de gener i el dimecres 4 de 17 a 20 h a la plaça Abat Oliva. 

També es podran entregar cartes els dies 4 i 5 al patge reial que visitarà el Mercat de Serraperera de 10.30 a 13 h, i el dimarts 4 a la Bústia Reial del Mercat de Les Fontetes de 8 a 14 h. 

 

 

L'ambaixada reial aquest 2023 a la plaça de l'Abat Oliba. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament)

L'ambaixada reial aquest 2023 a la plaça de l'Abat Oliba. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament)

 

 

La Cavalcada de Reis

Primera parada: l’ofrena

A les 16.30 h, Ses Majestats arribaran a Cerdanyola del Vallès i el Consell d’Infants de Cerdanyola els hi farà l’ofrena del pa i la sal com a senyal de benvinguda. L’acte de rebuda es farà a la Parròquia de Sant Martí.

Segona parada: la Cavalcada

A les 17.30 h tindrà lloc la Cavalcada amb els 3 Reis d'Orient que, acompanyats de la Fada Alba i la comitiva reial, saludaran a tota la població abans de dur a terme la seva tasca nocturna. El recorregut començarà al carrer Boters amb la cantonada de l'Avinguda Universitat Autònoma, després seguirà pels carrers Sant Ramon, Anselm Clavé, Sant Enric, Sant Casimir, Francolí, passeig Cordelles, carrer Francesc Layret, avinguda Catalunya i Primavera i finalitzarà al parc del Turonet. Durant la desfilada es repartiran 6.000 pals de lllums, 2.200 kg de carmels i 200 kg de carbó dolç.

 

Tercera parada: lliurament de la clau i concert

 A les 19.30 h, el públic presenciarà l'actuació de l'Orfeó lleidatà, dirigit per Pedro Pardo. Gemma Ventura conduirà l'esdeveniment. A més a més, l'alcalde Carlos Cordón entregarà la clau màgica als reis Melcior, Gaspar i Baltasar per poder accedir a tots els habitatges de la ciutat. A més a més, el Consell d'Infants els hi farà l'obsequi del pa i la sal a ses Majestats com a senyal de benvinguda.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.