L'AMCV torna a l'Ateneu amb el concert 'La vida de Santa Cecília'

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès oferirà el concert de la patrona de la música el dissabte 26 de novembre

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) se suma a les celebracions de Santa Cecília oferint un concert al Teatre Ateneu centrat en la història de la patrona de la música. Així, el 26 de novembre faran el concert La vida de Santa Cecília a partir de les 19 h (les entrades ja es poden comprar al web de l'AMCV).

Santa Cecília se celebra cada 22 de novembre i des de l'Agrupació volen descobrir qui va ser Cecília de Roma i per què és la patrona dels músics. "La banda i la coral de l'AMCV us presenten Vida de Santa Cecília, un concert hagiogràfic en el qual presentem al públic la figura de Cecília de Roma, una noble de principis del segle II que fou martiritzada fins a la mort per defensar la seva fe cristiana", expliquen des de l'AMCV.

L'entitat musical apunta que els escassos relats històrics sobre la seva vida descriuen el seu vincle amb la música i en especial amb l'orgue, instrument amb el qual sovint se la representa, a més de la seva devoció cristiana lligada estretament a la seva sensibilitat musical. El concert Vida de Santa Cecília de l'AMCV, repassa la biografia de Cecília de Roma a través de les obres de diferents compositors i compositores, de Catalunya i d'arreu, que en diferents èpoques s'han vist inspirats d'una manera o d'altra pel llegat de la patrona de la música.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.