L'aniversari de la Casa de Andalucía centra les 33es Jornadas Culturales Flamencas

Una nova edició de la mostra flamenca de la Casa de Andalucía arriba entre el 8 i el 30 d'octubre

Amb l'arribada de la tardor s'anuncia una nova edició de les Jornadas Culturales Flamencas de Cerdanyola, organitzades per la Casa de Andalucía els quatre últims caps de setmana d'octubre. La sala d'actes de l'entitat acollirà espectacles en sessions matinals o de nit, alguns dels quals seran gratuïts i d'altres de pagament.

A més de mostres de ball flamenc, enguany les jornades comptaran amb presentacions de llibresexposicions sobre la temàtica del 50è aniversari i altres temes relacionats. 

Llibres i exposicions com a novetat

El 50è aniversari de la Casa de Andalucía serà l'eix vertebrador de les Jornadas d'enguany, que ofereixen actes paral·lels a les mostres de flamenc, tots ells gratuïts. Així, el programa arrenca dissabte 8 d'octubre a les 20 h amb la inauguració de l'exposició 50 años, desde la peña flamenca a la Casa de Andalucía, que es farà a la sala d'exposicions de l'entitat. La resta d'activitats incloent les mostres de ball seran totes a la sala d'actes. 

A més, diumenge 16 d'octubre a les 12.30 h es farà la presentació del llibre Fosforito, la pasión y la entrega del corazón a cachitos, de l'escriptor Francisco Hidalgo Gómez. L'autora María de los Ángeles Mórate també visitarà la Casa de Andalucía per presentar el seu llibre Todo me sabe a ti el diumenge 30 d'octubre a les 12 h. El mateix dia i tot seguit, es posarà el fermall final a les Jornadas amb la projecció del vídeo "50 años de la entidad" i l'actuació de la bailaora María Dávila i el seu Cuadro. 

Matinals i vetllades flamenques

El plat fort de les Jornadas Culturales Flamencas són les mostres de flamenc, que seran gratuïtes excepte els dies 8, 22, 23, 29 en que els no socis hauran de pagar 5 euros. La primera Vetllada Flamenca tindrà lloc el dissabte 8 d'octubre a les 21 h amb Samuel Serrano al cante i Diego Amaya al toque. Diumenge 9 serà el torn de Rafa Bueno al cante i Jose G. Calderón al toque en una Matinal Flamenca  ales 12.30 h. 

El següent cap de setmana, a més de la presentació del llibre d'Hidalgo Gómez només hi haurà una actuació, una Matinal Flamenca que es farà el 16 d'octubre a les 13 h amb Laura Marchal al cante i Jose G. Calderón al toque. La Vetllada Flamenca es reprèn el dissabte 22 d'octubre a les 21 h amb Antonio Reyes al cante i Nono Reyes al toque. Diumenge 23 hi haurà Matinal Flamenca a les 12.30 h amb Manuel Cuevas al cante i Nono Reyes al toque. 

L'últim cap de setmana de les Jornadas es farà l'última Vetllada Flamenca de l'edició, el dissabte 29 d'octubre a les 21 h amb Filo de los Patios al cante i Antonio Carrión al toque. En aquest enllaç es pot consultar el programa complet

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.