Arrenca una nova edició de la Festa de la Il·lustració de l'Aranya

10 il·lustradors i il·lustradores participen aquest dissabte en la 5a edició de la festa de la Llibreria l'Aranya

La Llibreria l'Aranya organitza aquest dissabte 28 de maig la 5a Festa de la Il·lustració, després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia. L'acte tindrà lloc entre les 11 i les 14 h a la plaça d'Enric Granados, amb un cartell de 10 il·lustradors i il·lustradores, entre elles Anna Aparicio, que també ha realitzat el cartell de propaganda. L'activitat és gratuïta i oberta a tothom. 

Cartell Festa de la Il·Lustració 2022

Cartell Festa de la Il·Lustració 2022

A la festa hi haurà a la disposició dels assistents àlbums i llibres, a més de contacontes durant tot el matí a càrrec d'Anna Casals Lloria, llibretera i integrant d'Umpalumpa, tallers, una parada d'àlbums il·lustrats dels convidats que signaran i "alguna sorpresa més", segons la llibreria. 

Aquesta iniciativa cultural vol retre homenatge als àlbums il·lustrats, a l'art, a la il·lustració, a la cultura i a la lectura a partir de convidar la ciutadania, sobretot als més petits, a conèixer de primera mà alguns dels millors il·lustradors de Catalunya. 

Una festa "íntegrament" de l'Aranya

L'Aranya ha volgut especificar que aquesta iniciativa cultural ha estat organitzada "íntegrament" per la llibreria, per tant, assumint els costos monetaris de temps i logístics "sense el suport de l'Ajuntament". Entre les despeses s'inclou la taxa d'ocupació de l'espai públic, el material necessari per a la festa, la difusió de l'activitat, la contractació d'una contacontes professional i la coordinació amb els 10 il·lustradors convidats.

"Per això agraïm infinitament els qui s'han ofert per ajudar-nos, amb la difusió (Cerdanyola al Dia i Tot Cerdanyola), la cessió d'algun material o inclús amb la voluntat de venir a treballar aquell dia de manera altruista", afegeix la propietària, Olivia Pascual. També agraeixen al Servei Educatiu de Cerdanyola per haver treballat l'obra dels il·lustradors convidats a la festa des del Grup de Treball de Biblioteques Escolars, amb diverses escoles locals.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.