Arriba la 6a Festa de la Il·lustració de Cerdanyola

La Llibreria l’Aranya organitza la 6a edició de la Festa de la Il·lustració aquest dissabte 20 de maig

La Llibreria l’Aranya celebra la Festa de la Il·lustració en la seva sisena edició. Aquesta iniciativa cultural vol retre homenatge als àlbums il·lustrats, a l’art, a la il·lustració, a la cultura i a la lectura a partir de convidar la ciutadania, sobretot als més petits, a conèixer de primera mà alguns dels millors il·lustradors de Catalunya. 

L’acte tindrà lloc el dissabte 20 de maig d’11 a 14 h i a la plaça Enric Granados, un espai que la llibreria cerdanyolenca ja s’ha fet seu organitzant diferents iniciatives com la diada de Sant Jordi a la porta del seu establiment.

Nou artistes

Com ja ha passat en cada edició, l’esdeveniment comptarà amb un cartell d’il·lustradors i il·lustradores que destaquen en aquest sector artístic de la literatura. Enguany visitaran la Festa de la Il·lustració Toni Galmés, Jaume Copons, Liliana Fortuny, Roser Capdevila -dibuixant de les Tres Bessones-, Sebastià Serra, Kim Amate, Anna Font, Aina Bestard i Màriam Ben-Arab.

L’activitat també inclourà moment d’animació amb els contacontes de Laberta Delpoblet i l’espectacle de Vivim del Cuentu. 

Iniciativa local

La festa està organitzada totalment per la Llibreria L’Aranya. Des de la llibreria agraeixen el suport de col·laboradors com l’Escola Xarau i el TOT Cerdanyola. El cartell d’aquesta sisena edició l’ha dissenyat Toni Galmés.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.