L’associació d’Amics del MAC presenten ‘Les etapes de la vida en relació amb l’art’

Les activitats del primer trimestre estan centrades en els beneficis que l’art, el patrimoni i la cultura tenen per la salut

L’Associació d'Amics del MAC (AMAC) fa una nova proposta d’activitats en el marc del programa ‘Art i Benestar’  a les sales del Museu d'Art de Cerdanyola centrades en els beneficis que l’art, el patrimoni i la cultura tenen per la salut. Les sessions Les etapes de la vida en relació amb l’art seran les activitats dedicades a l’art i el benestar que organitzen els Amics del MAC mensualment cada últim diumenge de mes amb l’objectiu de reivindicar i exercir la cultura com a dret fonamental per a tota la ciutadania.

Per aquest primer trimestre de 2023 la doctora Elisa Grau serà l’encarregada de conduir les activitats. Aquesta nova proposta té com a finalitat obrir un espai de reflexió individual sobre les diferents etapes de la vida: infància, maduresa i vellesa. Per fer-ho es treballarà  a partir de la contemplació de l’obra d’art,  tot posant en comunicació allò que l’artista expressa amb la seva obra i allò que cadascun de les/els participants pensa o sent. També vol obrir un espai perquè els/les participants puguin compartir uns amb els altres les diverses experiències com a forma d’enriquiment personal. 

Les sessions són gratuïtes i sempre seran el diumenge al matí a les 11 h dels dies 29 de gener, 26 de febrer i 26 de març per tractar la infància, la maduresa i la vellesa, respectivament. 

Per participar cal fer inscripció prèvia trucant al 93 591 41 30 en horari d’atenció al públic (de dimarts a dissabte de 17 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h) o per correu electrònic a l'adreça amics.maccerdanyola@gmail.com.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.