L'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola presenta l'exposició "Paisatges Estripats"

Es tracta d'una sèrie d'obres realitzades per la presidenta de l'associació, Carme Brasó, durant aquest any de pandèmia

L'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola presenta la nova exposició "Paisatges Estripats" de la presidenta de l'associació, Carme Brasó. La mostra es podrà visitar del 15 de març al 12 d'abril a l'espai B'Art de l'Ateneu.  

L'exposició mostra una sèrie d'obres realitzades durant aquest any de pandèmia i que volen reflectir "el sentiment de desolació davant la trencadissa de tants hàbits i rutines que ens omplien la vida i ens donaven seguretat i escalf humà". 

Carme Brasó explica que quan es va declarar l'estat d'alarma el març passat, va iniciar el confinament fent neteja de l'estudi, estripant i esmicolant molts papers. "Molts dels papers estripats s'han convertit involuntàriament en representants de tot allò que en la meva vida s'havia esmicolat i que forçosament necessitava recompondre". 

L'exposició s'ha elaborat a partir de l'element vegetal, ja que "el món de les plantes em remet a la dinàmica de les estacions, al renéixer constant del cicle de la vida, genera pau, seguretat i em connecta amb la vida més silenciosa del planeta". El que Carme Brasó vol reflectir és que "encara que amb la ventada perdem fulles arrencades pel vent, de nou tornarem a adreçar-nos i en el camí haurem après a ser més resilients". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.