L'Ateneu acull la mostra 'Plou a bots i barrals!!' per recordar les riuades del 62

El 12 de setembre s'inaugura una exposició que reviurà els fets de mort i destrucció del 25 de setembre de 1962

Per commemorar el 60è aniversari de les riuades del 25 de setembre de 1962, que van afectar greument el Vallès Occidental, l'Ateneu acull la mostra Plou a bots i barrals!! Aquella nit i els dies posteriors van deixar més de 700 morts i va marcar profundament la història i la memòria de la gent de la comarca. Per la transcendència d'aquella nit, entre el 12 de setembre i el 12 d'octubre es podran reviure els fets en imatges. 

WhatsApp Image 2022 09 02 at 3.12.16 PMExposició 'Plou a bots i barrals!!' a l'Ateneu. FOTO: CedidaExposició 'Plou a bots i barrals!!' a l'Ateneu. FOTO: Cedida


L'any 2012 la majoria de museus de les poblacions afectats pels aiguats van preparar un programa d’activitats i d’exposicions per recordar els fets i les persones en el 50è aniversari de les riuades. El Museu d’Història de Cerdanyola va organitzar diverses propostes i una mostra fotografia sobre la riuada a la població.

Aquesta reposició té un objectiu bàsic segons l'organització de la mostra: no oblidar el que va passar i les víctimes i donar a conèixer aquesta part de la història i la memòria de Cerdanyola a les persones que no ho van viure. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.