L'autor de 'Reina Roja', Juan Gómez-Jurado, signarà llibres a La Nova Éfora

El pròxim dilluns 22 d'abril visitarà Cerdanyola un dels autors més llegits i traduïts del món

La llibreria Éfora estrena un nou espai al carrer Sant Daniel 9 de Cerdanyola i obrirà un dia abans de Sant Jordi, el dilluns 22 d'abril a les 17.30 h. Per celebrar-ho, l'escriptor i periodista madrileny Juan Gómez-Jurado, autor de Reina Roja i Todo Arde inaugurarà el nou espai i la nova llibreria, que a partir d'ara es dirà La Nova Éfora.

Així doncs, el 22 d'abril a les 17.30 h Gómez-Jurado signarà les seves últimes novel·les: la trilogia de Reina Roja (el thriller espanyol més venut de la història i el qual ha estat recentment adaptat i estrenat com a sèrie de televisió a Amazon Prime Video ) i els nous Todo Arde i Todo Vuelve.

Un dels autors més llegits del món

Gómez-Jurado és, a més, un dels components del podcast 'Todopoderosos' des dels inicis al 2014. La seva primera novel·la, Espía de Dios (2006), va ser un títol supervendes internacional, amb més d'un milió i mig de lectors de quaranta-dos països. Juntament amb Carlos Ruiz Zafón, Javier Sierra i María Dueñas, Gómez-Jurado és un dels escriptors espanyols contemporanis més llegits i traduïts arreu del món.

Els lectors i lectores tindran l'oportunitat de conèixer l'autor personalment i obtenir còpies signades de les seves obres a la llibreria de Cerdanyola del Vallès. Una tarda única abans de la Diada de Sant Jordi i que farà viatjar als assistents pel suspens, la intriga i l'emoció, característiques distintives de l'estil narratiu de Gómez-Jurado. 

Sobre Juan Gómez-Jurado

Juan Gómez-Jurado és un autor reconegut internacionalment, les obres del qual han captivat a lectors de tot el món. Amb nombrosos èxits editorials i adaptacions cinematogràfiques, Gómez-Jurado s'ha destacat com un dels escriptors més influents en l'àmbit del thriller i la intriga. La seva capacitat per a crear trames absorbents i personatges memorables l'ha convertit en un referent indiscutible en el panorama literari contemporani.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.