Bambalina presenta l'espectacle familiar 'Klé'

El Teatre Ateneu acull diumenge 28 l'espectacle de teatre visual de la companyia Addaura 'Klé', inspirat en l'obra de l'artista Paul Klee

Bambalina porta al Teatre Ateneu l'espectacle de teatre visual per a tots públics 'Klé', a càrrec de  la companyia Addaura, teatre visual i inspirat en l’obra de Paul Klee i la BauhausLa dansa, la màgia, la manipulació d’objectes, els titelles, la llengua de signes i el teatre negre han permès a la companyia explorar l'obra del pintor, músic, titellaire, escultor, filòsof i mestre de BauhausPaul Klee.

“Un dibuix és una línia que surt a passejar” és una de les frases de Paul Klee, que dona pistes sobre com és l'imaginari d'aquest artista. L'espectacle comptarà amb la col·laboració de Vassil Lambrinov de Blaumut, compositor i intèrpret de la música que acomapnyarà l'obra. 

La representació es farà el pròxim diumenge 28 de novembre a les 12 h al Teatre Ateneu. El preu de les entrades ja disponibles online és de 5 € pels infants de 3 a 12 anys, i de 7 € pels adults. També es podran adquirir entrades una hora abans de l’inici de l’espectacle en taquilla de l’Ateneu.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.