Batúcamela organitza la 5a edició de l'Estimbada amb set grups de batucada

L'Estimbada es farà el dissabte 7 de maig a partir de les 18 h

La trobada de percussió organitzada per Batúcamela, l'Estimbada, torna en la seva 5a edició i amb sis grups de batucada. El conjunt cerdanyolenc impulsa un certamen que començarà, el dissabte 7 de maig, amb una cercavila, continuarà amb una actuació a la plaça de l'Abat Oliba i acabarà amb actuacions i festa amb Dj al Parc Xarau. 

Més info: PROGRAMA: Continuen les activitats del Roser de Maig a Cerdanyola

Batúcamela, acompanyats de set batucades

Els organitzadors lideraran l'Estimbada, que enguany compta amb set grups més: Batucades del Diables de Les Corts (Barcelona), Diables de Sant Pere Nord (Terrassa), Rhythm’n Moyo (Ripollet), Timbalers del Camell (Molins de Rei), Karabassà (Sant Cugat), Tabalers de Castelldefels i Abra-K-Pum (Sant Joan Despí). 

Tots aquests grups de batucada començaran una cercavila a les 18.30 h sortint des de la cruïlla entre el carrer d'Anselm Clavé i el carrer de Sant Ramon. 

Actuacions i sopar

A les 18.45 h, els grups actuaran a la plaça de l’Abat Oliba, i a les 19.30 h sortiran en cercavila fins al Parc Xarau. Allà oferiran més actuacions i a les 21.30 h es farà un sopar popular obert a tothom. L'Estimbada acabarà amb una festa de germanor amb PD Todo X la Party i PD Marxa. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.