La Biblioteca Central restringeix els seus serveis per la Covid-19

La biblioteca està tancada al públic però manté el servei de préstec actiu

La Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès ha hagut de restringir els seus serveis per complir amb les mesures establertes el passat 30 d’octubre per frenar la Covid-19. La biblioteca està tancada al públic però manté el servei de préstec actiu.

Per fer ús d’aquest servei cal sol·licitar els documents prèviament a través del formulari web, per correu electrònic b.cerdanyola@diba.cat  o per telèfon 93 580 76 02. Un cop realitzada la petició per algun dels canals habilitats, el personal de la biblioteca es posarà en contacte amb les persones usuàries. Els materials sol·licitats estaran preparats en 48 h per poder ser recollits, a comptar a partir de la confirmació de la petició.

A partir d'aquest moment, es podran recollir dins de l’horari de la biblioteca: matins de dimecres a dissabte de 9,30 a 14 h i les tardes de dilluns a dijous de 15 a 20,30 h. En aquest horari només es pot anar a la Biblioteca per agafar documents en préstec prèviament sol·licitats. Per recolli els documents, cal anar a la Biblioteca el dia i a l’hora acordada amb mascareta. Els documents han de ser recollir la mateixa persona que va fer la petició, i amb el seu propi carnet (físic o APP mòbil). 

Es poden demanar en préstec tots els documents que es trobin disponibles per aquest ús, incloent-hi llibres, revistes, pel·lícules, música, entre d’altres. Pel que fa a la petició d’informació bibliogràfica, es pot sol·licitar dins de l’horari d’obertura al telèfon 93 580 76 02 o bé a través el correu electrònic b.cerdanyola@diba.cat

Quant al retorn de documents, es pot fer les 24 h a través de la bústia exterior dedicada a aquesta finalitat.

Des de l'Ajuntament expliquen que les persones que no es disposin del carnet de la biblioteca i vulguin accedir als serveis virtuals de les Biblioteques Públiques de Catalunya (préstec de llibres electrònic, pel·lícules en streaming, música en línia, recursos d’aprenentatge d’anglès...) es poden donar d'alta com a usuàries temporals a través de la sol·licitud de carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.