La Biblioteca Central obrirà portes amb limitacions el dilluns 1 de juny

Per recollir documents caldrà demanar cita prèvia

La Biblioteca Central de Cerdanyola reobrirà portes el dia 1 de juny a partir de les 15 h. Per accedir-hi, serà obligatori demanar cita prèvia i accedir amb mascareta. Abans d’anar-hi caldrà confirmar amb la biblioteca la disponibilitat horària. Així ningú haurà d’esperar i el personal de la Biblioteca Central tindrà preparada les peticions per quan arribin les persones usuàries. Per aquest motiu es prega puntualitat a l’hora de concórrer a la cita programada.

Les cites es podran demanar a través d'aquest formulari  que, segons destaca l'Ajuntament, aviat estarà disponible per a Cerdanyola. També s'atendran les consultes telefòniques dins de l’horari d’obertura al telèfon 935 807 602 a partir del dia 1 de juny, i també es pot enviar un correu electrònic a b.cerdanyola@diba.cat.

La persona usuària amb cita prèvia per accedir a la Biblioteca Central accedirà sola. Només es permetrà que accedeixi acompanyada en el cas d’anar amb menors (o persones depenent) a càrrec.

Què es podrà fer a la Biblioteca Central?

Es podrà fer el retorn de documents les 24 hores del dia, a través de la bústia habilitada per aquesta tasca. Si es volen agafar documents en préstec o fer consultes, caldrà una cita prèvia. Com que no es podrà accedir a la col·lecció, caldrà demanar abans els documents a la biblioteca per correu electrònic b.cerdanyola@diba.cat o per telèfon 935 807 602. Es podrà sol·licitar tots els documents que es trobin disponibles per al préstec. Inclou llibres, revistes, pel·lícules, música, etc.

Pel que fa a la demanda d’informació bibliogràfica s’atendran les consultes telefòniques dins de l’horari d’obertura al telèfon 935 807 602 o a través del mail b.cerdanyola@diba.cat.

En aquesta fase no es tindrà accés a la col·lecció general de documents, ni es podrà utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc es podran utilitzar els ordinadors públics ni s’ofereix el préstec interbibliotecari. Tots els espais de la biblioteca estan tancats, només es podrà accedir al vestíbul per a la recollida de documents prèviament demanats, i amb cita prèvia. Sí que es podran demanar documents infantils per al préstec.

A més, s’han allargat els terminis per retornar els préstecs vigents fins al 31 de juliol i les reserves pendents es podran recollir fins al 22 de juliol. L’horari de la Biblioteca Central serà de dilluns a dijous, de 15 a 19.30 h i el divendres de 9.30 a 14 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.