La Biblioteca presta 362 documents durant la primera setmana de reobertura

La Biblioteca Central va reobrir portes el passat 1 de juny

La Biblioteca Central de Cerdanyola ha prestat 362 en només quatre dies. L'equipament va obrir les seves portes el passat dia 1 de juny, amb horaris i serveis limitats, amb motiu de les mesures per garantir la seguretat dels ciutadans davant de la Covid-19.

Els serveis disponibles des de la seva reobertura són la devolució de documents les 24 h del dia a les bústies exteriors, i préstec de documents amb cita prèvia. Durant la primera setmana, un total de 104 persones han fet ús d’aquest servei, i s’han prestat 362 documents en només 4 dies, ja que el primer dia va ser només de recollida de peticions.

Quant a la tipologia de documents prestats, la demanda més forta ha estat per a les novel·les i llibres infantils. També llibres d’altres matèries, revistes i pel·lícules.

 

Com es pot fer un préstec?   

Les persones usuàries es poden adreçar a la Biblioteca per telèfon (935 807 602), correu electrònic (b.cercanyola@diba.cat) o formulari específic per fer les seves peticions. Un cop rebudes i processades, es dóna cita personalitzada per anar a recollir els documents a la biblioteca.

La biblioteca seguirà prestant aquest servei, i atenent les consultes que arribin dins del seu horari: de dilluns a dijous de 15 h a 19.30 h; divendres de 9.30 h a 14 h.

Per a més informació, es pot consultar l’espai web de la biblioteca. També es pot consultar el tutorial de consulta del catàleg, on es poden fer cerques per saber tot el que ofereix la biblioteca.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.