El Cafè amb lletres presenta els autors de les properes sessions

Paula Bonet, Gerard Quintana, Rafael Vallbona i Carlota Curt, son els convidats escollits per a les properes sessions

El Cafè amb lletres, programa que forma part del Pla Director de Lectura, ha presentat quins seran els quatre autors convidats a les properes sessions. Per tant, si ho permeten les restriccions, els lectors i lectores podran gaudir després dels mesos d'estiu d'una trobada amb els autors dels seus llibres.

Els autors que ha escollit el Cafè amb lletres són, la pintora Paula Bonet amb el seu llibre L'anguila, Gerard Quintana amb L'home que va viure dues vegades, Rafael Vallbona amb Swing, allà on la vida venç, i Carlota Gurt amb Sola.

Paula Bonet, primera a passar pel Cafè amb lletres

Paula Bonet

Paula Bonet

La pintora Paula Bonet, que va llençar el seu primer llibre el març de 2021, serà la primera convidada al programa del Cafè amb lletres. Bonet, va publicar L'anguila el març de 2021. El llibre és un llibre sobre el cos i sobre com aquest estima i és estimat, a més és un llibre que mira al passat per construir una nova vida.

Bonet és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i va finalitzar els seus estudis a Xile, Nova York i Itàlia. La seva vida sempre ha estat lligada a la pintura, però ara s'ha decidit a escriure la seva primera obra.

Bonet visitarà la Biblioteca Central, el 30 de setembre a les 19 hores.

Gerard Quintana, a l'octubre

Gerard Quintana signant la seva nova publicació. FOTO: Abacus.

Gerard Quintana signant la seva nova publicació. FOTO: Abacus.

També publicat al març, el conegut músic Gerard Quintana, portarà al Cafè amb lletres el seu llibre L'home que va viure dues vegades. Una novel·la que parla de segones oportunitats, de l'amor incondicional i dels somnis que ens sacsegen, una obra que va rebre el premi Ramon Llull 2021.

Quintana, que és conegut majoritàriament per formar part del grup Sopa de Cabra, publica la segona novel·la després d'escriure Entre cel i terra l'any 2019.

Quintana visitarà la Biblioteca Central, el 14 d'octubre a les 19 hores.

 

Rafael Vallbona, al novembre

Rafael Vallbona. FOTO: Adriana Pujol (Grup 62).

Rafael Vallbona. FOTO: Adriana Pujol (Grup 62).

El conegut escriptor i periodista i que ja ha estat autor de més de 60 llibres, presentarà la seva darrera novel·la publicada Swing, allà on la vida venç, una obra basada en la història real d'un músic de jazz, Enric Torres, durant la primera meitat del segle XX. Nascut a Barcelona, Vallbona ha rebut nombrosos premis per les seves escriptures, el darrer el premi Roc Boronat, per Els bons dies.

Vallbona visitarà la Biblioteca Central, el 18 de novembre a les 19 hores.

Carlota Gurt tanca la programació al desembre

Carlota Gurt

Carlota Gurt

Debutant en el món de l'escriptura, enguany presenta Sola, la seva segona novel·la, que tracta sobre la història d'una dona que després de naufragar en la feina i immersa en l'apatia matrimonial, s'aboca a escriure com a acte de rebel·lió. Gurt, llicenciada en Traducció i Interpretació, entre d'altres, va començar en el món de l'escriptura amb el recull de contes Cavalcarem tota la nit, publicat l'any 2020 i que va guanyar el premi Mercè Rodoreda.

Gurt visitarà la Biblioteca Central, el 16 de desembre a les 19 hores.