Cal Pintxo acollirà els Premis Literaris 2023

L'acte, el 22 de novembre, estarà conduït per Isaac Gómez, cuiner del restaurant Cap i Cua

El restaurant Cal Pintxo (carrer de Sant Ramon, 154) acollirà aquest any la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris de 2023, que organitzen conjuntament cada any l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’acte, obert a tothom, es farà el 22 de novembre a partir de les 18 h i estarà conduït per Isaac Gómez, cuiner del restaurant Cap i Cua de Cerdanyola. També hi participaran els autors guardonats així com autoritats de les dues institucions convocants dels guardons. Per acabar, l’espectacle 'Poesia Visual Culinària',  a càrrec de David Ymbernon, lligarà les lletres amb l’hostaleria.

David Ymbernon és un artista visual. Transgressor, creatiu, i d'imaginació desbordant, utilitza sovint la cuina com a font d'inspiració artística. Ymbernon proposarà un espectacle sense paraules pensat perquè tothom imagini i gaudeixi, amb les creacions que maridaran poesia, lletres i menges.

 

Els llibres premiats

El XXIX Premi de Novel·la 'Valldaura-Memorial Pere Calders', va recaure en Eduard Roure, per l’obra El metall i els turons; el XXVIII Premi de Poesia 'Miquel Martí i Pol', va ser per Alexandre Planas amb l’obra Projeccions; mentre que el XIV Premi de Narrativa Breu per a Joves 'Caterina Albert', va anar a parar a Mireia Mejías, amb l’obra Apatia.

L’esdeveniment també inclourà la presentació de les bases de la convocatòria dels Premis Literaris 2024.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.