La cantaora Laura Vital actuarà a Cerdanyola

Pel cap de setmana del 21 i 22 i del 28 i 29 d'octubre, la Casa d'Andalusia ha programat diversos espectacles en el marc de les Jornades Flamenques

La cantaora Laura Vital actuarà el pròxim 28 d'octubre a les 20.30 h a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallés, amb motiu de les XXXIV Jornades Flamenques, que organitza la Casa d'Andalusia de la ciutat. L'artista sanluqueña estarà acompanyada pel guitarrista sevillà Antonio Carrión.

Avalada per una trentena de premis nacionals, l'artista ha recorregut els principals teatres del món destacant el Teatre Real de Madrid en els premis de cinema José María Forqué 2005, Teatre de la Maestranza de Sevilla, Teatre Chatelet de París o el Concertgebouw d'Amsterdam, portant el seu art per països com França, Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Alemanya, Jordània, el Marroc, Grècia i els Estats Units.

La seva versatilitat artística l'ha portat a formar part d'espectacles de molt diversa índole tant amb produccions pròpies com “Mujeres de sal”, “Sevilla Cai“,” Flamenquerías”, “Flamenco con nombre de Mujer”, “Flamenco School Musical”, ”Cuando Falla encuentra a Lorca”, “Flamenco Land" o el seu nou espectacle destinat al públic infantil “Flamenclown”, així com en produccions conjuntes amb altres grans artistes. 
 

Dos caps de setmana amb molt flamenc

A banda de l'actuació de Laura Vital, tant el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre, com el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre, la Casa d'Andalusia de Cerdanyola ha programat diversos espectacles en el marc de les Jornades Flamenques. Aquesta és la programació:

 

Dissabte 21 d'octubre

20:30 h Velada Flamenca amb Dolores Agujetas, Al Cante, i  Rubichi,  Al Toque

 

Diumenge 22 d'octubre. 

12:30 h Presentació del llibre 'Guia del Geoparque de Granada, raíces, identidad y patrimonio', de Rafael Ramos Torres

13:00 h Actuació dels quadres de ball de l'entitat

 

Dissabte 28 d'octubre. 
20:30 h Velada Flamenca amb Laura Vital i  Antonio Carrión

Diumenge 29 d'octubre
12:30 h Presentació del llibre 'Letras flamencas de la campiña morisca II' de Paco Mármol

13:00 h Matinal Flamenca amb José de la Miguela, Al Cante, i José Ponce, Al Toque

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.