El caricaturista Joan Vizcarra edita un llibre en homenatge al Festival de Blues de Cerdanyola

La presentació del llibre 'Cerdanyola ciutat del Blues' es va fer el 30 de setembre a Cal Pintxo

El caricaturista de renom Joan Vizcarra -conegut sobretot pels seus treballs a El Jueves- va presentar el 30 de setembre al restaurant Cal Pintxo el llibre de caricatures 'Cerdanyola ciutat del Blues', dedicat al Festival de Blues de Cerdanyola i, especialment, a la memòria d'Amadeu Casas. El dibuixant, al llarg de la seva carrera professional, ha aparegut a les principals capçaleres periodístiques del país i ha publicat diversos llibres. 

Vizcarra té una perllongada relació amb Cerdanyola des dels anys 80 del segle passat, quan va coincidir amb la facultat de Belles Arts amb el pintor, també cerdanyolenc, Ramon Gutiérrez -un dels responsables d'El Taller Escola d'Art de Cerdanyola. Arran d'aquesta amistat amb Gutiérrez fa anys que va entrar en contacte amb el periodista local i col·laborador del TOT, Juan Antonio Hidalgo, amb qui ha posat en marxa diversos projectes comuns, entre els quals es troba 'Cerdanyola ciutat de Blues'. 

Entre altres iniciatives, Vizcarra ja havia visitat Cerdanyola durant els darrers anys per col·laborar en diverses activitats solidàries a benefici d'entitats com el Menjador Solidari dels Amics de Mossèn Rosell. Va ser també autor del cartell d'una de les últimes edicions del Festival de Blues.

Des de fa uns anys, el caricaturista ha deixat en un segon pla la seva activitat com a col·laborador en revistes i diaris per centrar-se en la seva trajectòria artística. Els seus dibuixos i pintures es venen, amb gran èxit, als mercats internacionals mitjançant la tasca d'un marxant especialitzat amb seu a Sitges.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.