Els carrers s'omplen en el segon dia de Festa de Tardor

La Festa de Tardor continua amb activitats com el mercat, la cercavila de motos o el tir amb arc

Aquets dissabte 9 de novembre han començat les activitats més populars de la Festa de Tardor. Després del pregó i els primers espectacles de divendres, el cap de setmana ha començat amb una sessió matinal de música, mercat, cercavila de motos i activitats infantils i solidàries. 

El Mercat Medival, que s'exten per gairebé tot el carrer de Sant Ramon, ha congregat centenars de cerdanyolencs i cerdanyolenques que han comprat productes artesanals i aliments típics d'altres llocs de Catalunya i l'Estat. A mida que avançaven des de la plaça de l'Abat Oliba es trobaven altres activitats com l'exposició de kusamono a càrrec de l'associació Amics del Bonsai, i el taller de tir amb arc. El Club d'Arquers de Cerdanyola s'ha instal·lat a la Torre Vermella per introduir, de forma gratuïta, a petits i grans en la tècnica del tir amb arc. "En una hora i mitja han passat al voltant de 200 persones", expliquen des del Club d'Arquers. L'entitat preveu repetir les xifres dels anys anteriors i arribar als 900 participants. 

 

Captura de Pantalla 2019 11 09 a les 16.43.30

Durant el segon dia de Festa de Tardor també s'ha viscut una matinal plena de rock i motos amb les activitats dels Jokers MC. A la carpa de la plaça de Sant Ramon, els assistents han ballat al ritme de les cançons d'Elvis, amb el grup Elvis and the Mistery Train Band, i ha vibrat amb el piano d'Enma Fernández. Mentrestant, els 'moters' han exposat les seves motos i harleys al voltant de la plaça per després sortir en cercavila per recórrer el centre de la ciutat.

Entre totes les activitats preparades per a la jornada de dissabte, els més petits han pogut participar en els jocs organitzats per la Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC) a la plaça Grau i Altayó, i han pogut riure amb els espectacles a la plaça de Francesc Layret.

La part més solidària de la festa s'ha instal·lat a la plaça de l'Abat Oliba amb una nova edició de la Tardor Solidària. Allà, entitats solidàries i reivindicatives, com la Fundació Vicente Ferrer, Adia o Fridays for Future, han mostrat els seus objectius als cerdanyolencs. Algunes entitats també han recollit fons per continuar amb la seva activitat benèfica.