La cartellera de Xiscnèfils de les pròximes setmanes inclou una sessió gratuïta

Quatre noves pel·lícules de cinema d'autor en VO arriben el 18 i 25 d'abril i el 2 i 9 de maig al Teatre Ateneu

De cara a les pròximes setmanes, el Cineclub Xiscnèfils ha programat quatre sessions de cinema d'autor independent en versió original. La del 2 de maig serà una sessió especial i gratuïta en el marc del 30è anviersari i del Roser de Maig. La resta tindran el preu habitual (Socis 3 €; General 5 €; Jubilats 4 €) i es faràn els dijous 18 i 25 d'abril i 9 de maig a les 20.30 h al Teatre Ateneu. La taquilla i la sala estaran obertes trenta minuts abans. 

Més info: El cineclub Xiscnèfils comparteix el 30è aniversari amb pel·lícules que projectarà

18 d'abril: El Viejo Roble

El futur de l'últim pub que queda, The Old Oak, en un poble del nord-est d'Anglaterra, on la gent està abandonant la terra a mesura que es tanquen les mines. Les cases són barates i estan disponibles, per la qual cosa és un lloc ideal per als refugiats sirians. Una pel·lícula del Regne Unit dirigida per Ken Loach.

El Viejo Roble

El Viejo Roble

25 d'abril: La contadora de películas

Anys 60, desert de Atacama, Xile. María Magnolia és una dona que malgrat viure baix difícils condicions, tracta de transmetre a la seva filla, María Margarita, la seva passió per l'art. María Margarita es convertirà en la comptadora d'històries del poble, on la major part dels seus habitants no poden pagar-se una entrada de cinema. Pel·lícula espanyola dirigida per Lone Scherfig.

La contadora de películas.

La contadora de películas.

2 de maig: La Llegada (entrada gratis)

En el marc de la Festa Major del Roser de Maig i del 30è aniversari del cineclub, la sessió del 2 de maig serà d'entrada lliure i gratuïta. La Llegada (Upon Entry) és un film espanyol del 2022 dirigit per Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vasquez

La Llegada.

La Llegada.

Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per a començar una nova vida. La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família en "la terra de les oportunitats". Però en entrar en la zona d'immigració de l'aeroport de Nova York són conduïts a la sala d'inspecció secundària, on seran sotmesos a un desagradable procés d'inspecció pels agents de duanes i a un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella pot tenir alguna cosa a ocultar.

9 de maig: La zona de interés

El comandant d'Auschwitz Rudolf Höss i la seva esposa Hedwig s'esforcen a construir una vida de somni per a la seva família en una casa amb jardí prop del camp. Pel·lícula dirigida per l'anglès Jonathan Glazer.

La zona de interés

La zona de interés

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.