El cineclub Xiscnèfils comparteix el 30è aniversari amb pel·lícules que projectarà

La primera 'sessió 30 aniversari' serà dissabte 13 d'abril amb la pel·lícula de Woody Allen 'Balas sobre Broadway'

Des de fa 30 anys justos, el cineclub Xiscnèfils dona visibilitat al cinema independent, de qualitat i d'autor en veu original. Per celebrar el seu 30è aniversari organitza projeccions de films que també fan trenta anys. Les entrades d'aquestes sessions tindran un preu reduït. 

Cartell del 30 aniversari de Xiscnèfils. FOTO: Cedida

Cartell del 30 aniversari de Xiscnèfils. FOTO: Cedida

Balas sobre Broadway

La primera sessió serà dissabte 13 d'abril a les 18 h al Teatre Ateneu de Cerdanyola amb la projecció de la pel·lícula de 1994 de Woody Allen, Balas sobre Broadway. Les entrades tindran un preu de 2€ general i 1€ socis. Per a l'ocasió, la cerdanyolenca Olga Molina ha dissenyat un cartell commemoratiu. 

BALAS SOBRE BROADWAY al Cineclub Xiscnèfils. FOTO: Cedida

BALAS SOBRE BROADWAY al Cineclub Xiscnèfils. FOTO: Cedida

Pròxima projecció

Dins de la programació regular, la pròxima projecció serà la pel·lícula finlandesa Fallen Leaves, dirigida i guionitzada per Aki Kaurismäki. Ansa és soltera que viu a Hèlsinki i treballa amb un contracte de zero hores en un supermercat, proveint els prestatges; després classifica el plàstic reciclable. Una nit es troba accidentalment amb l'igualment solidari treballador Holappa, un alcohòlic. Contra tot pronòstic i malentesos, intenten construir una relació. Com a resultat, Holappa aconsegueix controlar la seva addicció a l'alcohol. 

FALLEN LEAVES al Cineclub Xiscnèfils. FOTO: Cedida

FALLEN LEAVES al Cineclub Xiscnèfils. FOTO: Cedida

La projecció serà el dijous 11 d'abril al Teatre Ateneu a les 20.30 h, tot i que la taquilla i la sala obriran a les 20 h. El preu per a socis és de 3€, per a jubilats 4€ i l'entrada general són 5€. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.