La Casa de Andalucía celebra el seu 50è aniversari amb actuacions i festivals

Els actes del 50è aniversari es faran entre l'11 i el 18 de juny

La Casa de Andalucía de Cerdanyola del Vallès enceta els actes de celebració del seu 50è aniversari. Entre els dies 11 i 18 de juny, l'entitat ha organitzat trobades, actuacions i festivals per commemorar mig segle d'activitat a la ciutat. 

El primer dels actes es farà la nit del dissabte 11 de juny. A partir de les 23.30 h, la seu de la Casa de Andalucía acollirà una vetllada flamenca amb Pedro el Granaino al cant i Diego Amaya al toque. El preu de l'entrada és de 5 euros i serà gratuïta per als socis de l'entitat.

El diumenge 12 de juny, es farà una matinal flamenca que arrencarà amb la projecció del vídeo 50 años de Casa de Andalucía i seguirà amb les actuacions de Loli León, Jose M. Cabezas, Pepe Hoyos, Manuel Hurtado, Juan L. Rondón, Manuel Muñoz El Lagareño, Jose Quesada, Cristobal del Marquesado, acompanyants a la guitarra per Juan Gallarado. 

Festival del 50è aniversari

El plat fort de les celebracions tindrà lloc el dissabte 18 de juny amb el Festival del 50è aniversari. Es farà al Teatre Ateneu a partir de les 18.30 h i es representarà l'obra Carmen amb amb l'actuació del Cor de l'entitat, Escola de Dansa Àrab Oriental i l'Escola de Ball Flamenc de la Casa de Andalucía. Les entrades ja es poden comprar a la seu de l'entitat a partir de les 18 h i amb un preu de 5 euros. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.