La Casa de Andalucía presenta l’exposició 'El Flamenco y sus formas de expresión'

La mostra la formen una selecció de les obres guardonades a les convocatòries del concurs de pintura fetes entre el 1990 i el 2017

Durant tot el mes de març, la sala Elisa Arimany acull una exposició impulsada per la Casa de Andalucía de Cerdanyola del Vallès. La mostra té el flamenc com a tema central sota el títol 'El Flamenco y sus formas de expresión'.

La Casa de Andalucía de la ciutat ha seleccionat obres premiades en el concurs de pintura que convocaven des del 1990 i que va finalitzar la seva primera etapa el 2017. El president accidental de l’entitat i vocal de Cultura, Rafael Arjona, juntament amb el secretari, Antonio González, van rebre aquesta setmana al regidor de Cultura, Oscar Pons, i al director del Museu d’Art de la ciutat, Txema Romero, per explicar-los les obres que durant tot el mes es podran veure a la sala d’exposicions, sempre en els mateixos horaris que la Biblioteca Central.

El color, la plasticitat, la força del flamenc i la seva translació al llenç, l’abstracció i d’altres tècniques configuren una exposició que permet immergir-se en el flamenc i el que representa. El regidor de Cultura ha destacat la qualitat dels treballs exposats, alhora que ha agraït a la Casa de Andalucía el treball que ha fet i fa a Cerdanyola del Vallès.

Els representants de la Casa de Andalucía han avançat que l’any vinent, en què l’entitat celebrarà el cinquantè aniversari, es plantegen tornar a convocar el concurs de pintura. Tot dependrà de les circumstàncies i com evolucioni la pandèmia. Històricament, el concurs de pintura ha anat lligat a les Jornades Culturals Flamenques, que se celebren el mes d’octubre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.