Els Castellers de Cerdanyola afronten el tram final de temporada marcat pel 25è aniversari

La Diada de l'11 de setembre, la Diada de 'Les 3 Jotes', la Festa Major i la celebració del 25è aniversari de la colla marquen el calendari dels Martinets

Després de l'aturada per les vacances d'estiu, els Castellers de Cerdanyola afronten la segona part de la temporada, que respon als mesos de setembre a novembre, amb un calendari ple d'activitats i amb ambició. 

Els pròxims mesos estaran marcats per a la colla per la celebració del seu 25è aniversari, el qual faran l'acte central el dia 14 d'octubre amb tot un seguit d'activitats en diferents punts de la ciutat.

Tot i que els actes encara no estan definits, la co-cap dels Castellers de Cerdanyola, Iris Barbé, ha confirmat que es farà una actuació castellera a la tarda, que continuarà amb una cercavila fins al Parc Xarau. Les colles convidades seran la Colla Castellera de Figueres i els Castellers de l'Alt Maresme. Durant aquella mateixa setmana, també es podrà veure una exposició al carrer sant Ramon amb fotografies històriques de la colla. 

A banda dels actes del 25è aniversari, està previst que els castellers facin una actuació a la plaça de l'ajuntament per la Diada de l'11 de setembre. També al setembre tindrà lloc la Diada de 'Les 3 Jotes', que des del 2019 substitueix l'antiga Diada de Tardor i homenatge a tres membres dels Martinets que ja no hi són. "De cara l'any que ve es convertirà en la Diada de 'Les 4 Jotes', perquè aquest estiu ens ha deixat un altre membre que el seu nom començava amb 'J'", ha comentat Barbé.

Pel que fa les construccions, "l’objectiu d’aquest tram final de temporada és consolidar els castells de 6 i, si podem, dur a terme el pilar de 5, ha assegurat la co-cap dels castellers.

Tot i que, Barbé celebra que hi hagi hagut noves incorporacions, també demana que "es necessita constància als assajos si volem assolir aquests objectius". 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.