Se celebra el primer concurs de fotografies del Mercat de Les Fontetes

El concurs està organitzat per Afocer i per l'associació del Mercat de Les Fontetes

Afocer i el Mercat de Les Fontetes han organitzat un concurs de fotografies amb la vida al mercat com a tema central. Es tracta del primer certàmen 'Mercat de Les Fontetes', el qual es farà a través d'Instagram i amb la possibilitat de guanyar tres premis. 

Les entitats organitzadores expliquen que podrà participar-hi tothom que ho desitgi, a través de la xarxa social Instagram. Cada participant podrà presentar un màxim de 5 fotografies, totes elles fetes al Mercat de Les Fontetes.

Les fotografies participants hauran de pujar-se a Instagram des d'un perfil públic i amb el hashtag #mercatfontetes_concurs20, fent esment com a comentari o títol a @mercatfontetes i @afocer. Totes les imatges participants hauran de publicar-se entre l'1 i el 30 de novembre.

Els premis seran vals de compra pel Mercat de les Fontetes: Primer premi: 200 €; Segon premi: 150 €; Tercer premi-premi popular: 100 € a la fotografia amb més likes. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.