La celebració de Carnaval 2023 escalfa motors a Cerdanyola

La rua i el concurs de disfresses es faran el dissabte 18 de febrer

Resten dues setmanes perquè comencin les celebracions de Carnaval a Cerdanyola del Vallès. Les activitats començaran el dijous 16 i finalitzaran el dimecres 22, Dimecres de Cendra. El plat fort tornarà a ser la Rua que es farà el dissabte 18 de febrer.

Encara no es coneixen totes les activitats que formaran la festa de Carnaval a la ciutat, però l'Ajuntament ja ha obert les inscripcions per participar al concurs de disfresses que es farà durant la Rua. Les inscripcions al concurs de comparses, grups o persones individuals ja estan obertes enviant el formulari al correu electrònic carnaval@cerdanyola.cat

El termini per afegir-se al concurs finalitzarà el dimarts 14 de febrer. El concurs tindrà les següents categories: La millor comparsa; La comparsa més original, que pot atendre tant al seu disseny com al seu contingut; La comparsa més critica i/o reivindicativa; La millor parella o trio; La millor disfressa individual. 

Recorregut de la Rua

La desfilada sortirà a les 17 h des de l'avinguda d'Espanya cantonada amb l'avinguda de Roma, girarà pel carrer de Francolí, després seguirà pel passeig de Cordelles, carrer de Sant Iscle, Av. de la Primavera, Av. de Catalunya, carrer de Santa Anna i arribarà al Parc Xarau.

Allà es farà l'espectacle per als infants, proclamació i lliurament de premis de les persones guanyadores del concurs de disfresses, i l’animació tot gaudint del Ball de Carnaval. La programació d'activitats de Carnaval es faran entre el 16 i el 22 de febrer. 

recorregut de la rua de Carnaval 2023

recorregut de la rua de Carnaval 2023

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.