Cerdanyola acull un taller per identificar el cant dels ocells

L'activitat està destinada a adults i infants majors de 12 anys

Cerdanyola del Vallès serà escenari de l'activitat titulada Què diuen els ocells?, en la qual es treballarà la identificació del cant dels ocells al Parc del Turonet. Es farà el dissabte 28 de maig de 10 a 13 h. 

L'activitat forma part del 16è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans que organitza l'Àrea Metropolitana de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments. El taller que es farà a Cerdanyola pretèn ensenyar a descriure, identificar i dibuixar els cants dels ocells. L’activitat començarà amb una part teòrica en la que s'aprendran aquestes aspectes en un crescendo de dificultat, amanit de dites, llegendes i altres curiositats culturals que relliguen cada espècie d’ocell amb nosaltres. A continuació, es farà una part pràctica, caminant per camps i boscos, escoltant els ocells, descrivint-los i dibuixant-los de nou.

El taller va destinat a públic adult però si hi ha algun nen interessat hauria de ser de més de 12 anys. És recomanable portar prismàtics -binoculars- i bloc de notes amb llapis. És imprescindible inscriure's escrivint un correu electrònic a activitatsmetropolitanes@amb.cat o trucant al telèfon 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h). La inscripció es tancarà el divendres 27 de maig, a les 13 h i s'enviarà un correu confirmant la inscripció.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.