Cerdanyola balla al ritme de l’Estimbada

Tot i la modificació de la programació degut a la pluja, la 6a edició de l’Estimbada ha estat un èxit

A les 17 h de la tarda començava la cercavila que havia de recórrer els carrers de Cerdanyola, però a la mitja hora de música, la pluja ha obligat als grups de Batucada a suspendre-la. Tot i això, la 6a edició de l’Estimbada, la Trobada de Percussió de Cerdanyola per excel·lència, ha reprogramat les activitats i els diferents grups convidats han fet les seves actuacions a partir de les 18.30 h al Parc Xarau, en comptes de la plaça de l’Abat Oliba.

Enguany, els protagonistes del certamen han estat els Diables de Les Corts (Barcelona), els Atabalats (Esplugues), els Diables de Sant Pere Nord (Terrassa), els Terrassamba (Terrassa), els Diables de Can Sant Joan (Montcada i Reixac) i el Grup de Percussió de l’Escola Collserola, Batacada (Cerdanyola), a més del grup organitzador de l’acte, els cerdanyolencs Batúcamela. Finalment, els Quilombo de Premià de Mar, no han pogut assistir.

Cada grup ha tingut uns 10 minuts per a lluir-se davant del públic. Els primers a començar han estat els Batacada. A continuació, els Diables de Les Corts han fet les delícies dels assistents amb una impressionant coreografia, mentre que els Atabalats han posat una marxa més al crit de “Every body dance now”. Els Terrasamba, han donat el seu toc brasiler al certamen al ritme de samba i els diables de Sant Pere Nord han donat un ambient més que festiu. Per finalitzar, els amfitrions de Batúcamela han tancat la Trobada de Percussió amb una brillant actuació que ha acabat amb tots els grups tocant a la vegada i traient el públic a ballar.

 

 

Kirian, president dels Batúcamela, ha valorat molt positivament la jornada, tot i la pluja: “hi ha hagut menys gent al carrer que altres anys, però estem satisfets. En fer més curta la cercavila, els grups s’han pogut lluir més en les seves actuacions al Parc Xarau”. També ha afegit que aquesta jornada és molt especial per la colla perquè “a l’Estimbada és on podem oferir aquest espai de ritme a la ciutat i és on ens podem lluir més”.

La festa ha finalitzat amb un sopar popular obert a tothom i l’actuació del cerdanyolenc DJ Eros, juntament amb altres punxadiscos, que han tancat una jornada d’allò més festiva al ritme de la música.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.