Cerdanyola encén els llums de Nadal amb música, dansa i un acte multitudinari

Una multitud de cerdanyolencs s'ha aplegat ver viure en directe l'encensa de llums de Nadal

Els llums de Nadal de Cerdanyola del Vallès ja s'han encès. La ciutat ha donat la benvinguda a les festes nadalenques aquest dijous 1 de desembre amb un acte multitudinari que ha inclòs actuacions musicals i una xocolatada.

Més info: FOTOS: Música i confeti en l'encesa de llums de Nadal a Cerdanyola

Així, des d'aquest dijous, més d'una quarantena de carrers i edificis de Cerdanyola estan il·luminats amb motius nadalencs, a més de la decoració amb arbres i figures 3D a diverses places de la ciutat. Com ja és tradició, la rebuda de les festes s'ha fet amb un acte festiu a la plaça de Francesc Layret que ha arrencat amb el concert de la banda Golden Beat. La plaça Francesc Layret, la plaça de l'Abat Oliba i els carrers adjacent s'han anat omplint mentre sonaven versions de nadales barrejades amb clàssics de la música Rock i Pop. Alhora, s'ha instal·lat un estudi de maquillatge de fantasia per a infants i s'ha fet la tradicional xocolatada popular amb melindros.

Tot seguit, el mestre de cerimònies de la festa ha pujat a l'escenari amb l'alcalde Carlos Cordón per donar inici a l'acte d'encesa de llums. Després d'assajar amb el públic com s'havia de fer el compte enrere, Cordón s'ha col·locat davant el botó que encenia els llums i quan la multitud ha cridat el número 0, ha premut el botó per encendre tots els llums nadalencs de la ciutat. El confeti, els llums de l'arbre de la plaça Francesc Layret i la música de Mariah Carey han posat la cirereta a la primera encesa de llums sense mascaretes des que va començar la pandèmia.

L'acte s'ha tancat amb la impactant actuació dels Brodas Bros, que han presentat un vestuari que il·luminava les siluetes dels ballarins amb coreografies elèctriques que fins i tot han fet participar el públic cerdanyolenc.

 

 

Arrenca el programa d'activitats

Amb l'encesa de llums s'ha posat en marxa el programa d'activitats de Nadal a la ciutat. Aquest 1 de desembre també ha començat a funcionar el Trenet de Nadal, que recorrerà el centre de Cerdanyola fins al 5 de gener.

Més info: PROGRAMA: Les activitats de Nadal a Cerdanyola

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.