Cerdanyola es prepara per acollir el 46è Aplec de la Sardana

Hi participaran les cobles Jovenívola de Sabadell, Marinada i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i es farà el tradicional concurs de colles improvisades

El Pavelló Municipal Can Xarau- Paco Arpide torna a rebre durant el diumenge 8 de març l'Aplec de la Sardana de Cerdanyola del Vallès. Arribant a la seva 46a edició, enguany hi participaran les cobles Jovenívola de Sabadell, Marinada i Sant Jordi i es farà el tradicional concurs de colles improvisades.

Concert preludi 

Com a preludi de la celebració de l'Aplec de la Sardana es farà un concert al Teatre Ateneu el dissabte 7 de març. L'espectacle d'inauguració de l'Aplec de Cerdanyola començarà a les 19 h a càrrec de la Cobla Orquestra Selvatana, "una formació ideal que no pot faltar en una festa major de prestigi". Els instrumentistes de renom i directors de categoria han fet possible que la Selvatana s'hagi consolidat com una de les cobles-orquestra gironines amb més distinció. 

El preu de l’entrada és de 12 € per al públic en general. Els socis de l’Agrupació podran optar fins a dues entrades al preu de 6 € cadascuna. Les entrades estaran disponibles a la venda presencialment a l’Ateneu de Cerdanyola els següents dies:

o divendres 28 de febrer, de 20 a 22 h

o dimecres 4 de març, de 19 a 21 h

o divendres 6 de març, de 20 a 22 h

o dissabte 7 de març des de les 17 h fins a l’inici de l’espectacle. 

46è Aplec de la Sardana

L'Aplec de la Sardana tindrà lloc el diumenge 8 de març a partir de les 16.30 h. S'interpretaran un total de 22 sardanes de 7 tirades de diversos i prestigiosos compositors. També es farà la rifa d’importants obsequis i un comiat amb sardana antiga i balls folc. La cançó 16 'L’home dels mils somnis' donarà pas al concurs de colles improvisades i, en finalitzar, es coneixerà quin és el grup guanyador.  

El 45è Aplec de la Sardana va aconseguir arreplegar a 300 persones al Pavelló Can Xarau. Mira com va ser!