El cerdanyolenc Rafa Dengrà estrena 'Emerge' al Teatre Ateneu

El director del Fantos Freak presenta el seu nou treball a Cerdanyola el 19 de novembre amb entrada lliure

Després de la seva estrena oficial al Festival de Sitges, el director cerdanyolenc Rafa Dengrà porta a Cerdanyola Emerge, el seu primer llargmetratge. Es podrà veure en la gran pantalla, gratuïtament i amb l'equip de la pel·lícula, el dissabte 19 de novembre a les 19 h al Teatre Ateneu. 

Bona part de la pel·lícula, produïda per Soulpsychokiller Productions, s'ha rodat a Cerdanyola. Es tracta d'un film de terror on el seu protagonista, Isaac, somia de nou amb una noia, amb la que mitja humanitat va somiar fa uns mesos i que tothom desconeix qui és. Raúl Delacruz, Laura Gracia i Rafa Dengrá protagonitzen la pel·lícula. 

El guió, escrit per Rafa Dengrá i Laura Gracia, es va començar a filmar al novembre de 2021 en diferents localitzacions de la ciutat i amb una gran part d’actors i actrius locals junt a la col·laboració d’actors reconeguts com el Jaume García Arija (La Riera, Amar es para Siempre, Águila Roja) i l’Enric López (Zulo, La Riera) .

L’equip tècnic estava format per tres persones on la implicació de Dengrá en totes les fases del projecte (direcció, fotografia, edició, música…) ha sigut clau per a que, 8 mesos després, la pel·lícula fos una realitat. 

Més info: El cerdanyolenc Rafa Dengrà estrena pel·lícula al Festival de Sitges

La pel·lícula Emerge, dirigida per Rafa Dengrà, arriba a l'Ateneu. FOTO: SoulPsychoKiller Productions

La pel·lícula Emerge, dirigida per Rafa Dengrà, arriba a l'Ateneu. FOTO: SoulPsychoKiller Productions

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.