Un cerdanyolenc vesteix la Karol G al videoclip de "TQG" amb Shakira

El Javier Guijarro també ha dissenyat 'looks' per a artistes de primera categoria com Rauw Alejandro o Bad Gyal

La nova bomba musical de Karol G i Sahakira, TQG, s'ha publicat aquest divendres 24 de febrer amb un bocí de Cerdanyola al seu videoclip. El cerdanyolenc Javier Guijarro ha dissenyat i confeccionat el 'main look' que porta Karol G en l'escena més ardent de Te Quedé Grande, un set de dues peces de color marró.  


Amb 22 anys i havent-se graduat fa un any en disseny a l'ESDI (Escola Superior de Disseny), Guijarro ja ha treballat amb artistes del panorama global. Va dissenyar la caputxa que du Rauw Alejandro al videoclip Tamo en nota i el vestit que porta Bad Gyal en la col·laboració amb Quevedo, Real G. El mateix equip de la barcelonina és qui ara l'ha contractat per vestir la colombiana: "Van quedar contents amb la meva feina i abans de Nadal em van proposar fer aquest nou projecte", ha explicat el dissenyador al TOT. Li van encarregar dos 'looks' a mesura, tot i que finalment només n'han utilitzat un. 

Javier Guijarro vestint un dels seus dissenys. FOTO: Cedida

Javier Guijarro vestint un dels seus dissenys. FOTO: Cedida


Segons Guijarro, el procés va ser força accelerat. L'equip li va especificar l'estètica que havia de seguir segons la paleta de colors i la il·luminació del vídeo, van escollir l'esbós que més els encaixava i, en el termini d'una setmana i mitja, va confeccionar el conjunt definitiu. És, fins ara, el projecte que econòmicament li ha sortit més rendible, després d'haver treballat també per a artistes més locals com Hadren, Tomás Roca, Kai Landre o Tokischa

Després del gran èxit de la Sessió 53 de Bizarrap, la nova pulla de Shakira a Gerard Piqué acumula ja més de 29 milions de visualitzacions a Youtube. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.