El Cineclub Xiscnèfils emet pel·lícula cada dijous a l’Ateneu

“Cinema d’autor, independent i de qualitat en versió original” els dijous a les 20.30 h al Teatre Ateneu

Cada dijous de setembre a les 20.30 h i sempre en versió original subtitulada, el Cineclub Xiscnèfils emet una pel·lícula diferent al Teatre de l’Ateneu de Cerdanyola. Xiscnèfils aposta per una cartellera de “cinema d’autor, independent i de qualitat en versió original”. El preu és de 3 pels socis, 5 l’entrada general i si es fa un abonament de 5 pel·lícules cadascuna es paga a 4 €, és a dir 20 € en total.  

  • Dijous 16 de setembre

"The Father" de Florian Zeller, 2020 UK VOSE

  • Dijous 23 setembre de 21

"Las golondrinas de Kabul” d'Eléa Gobbé-Mévellec i Zabou Breitman, 2019 França VOSE

  • Dijous 30 setembre

"Quo vadis, Aida?" de Jasmila Zbanic, 2020 Bòsnia i Hercegovina VOSE

 

“The Father”

El 16 de setembre s’emet “The Father” o “El Pare”, un film anglès del 2020 dirigit per Florian Zeller. Explica la trama d’Anthony, un tossut home de 80 anys que vol viure sol i rebutja tots i cadascun dels cuidadors que la seva filla Anne intenta contractar perquè l'ajudin a casa. L’Anne està amoïnada perquè comença a percebre que la ment del seu pare es desconnecta cada vegada més de la realitat, i oblida records. La seva filla comparteix amb l’Anthony el patiment, però no té ella dret a viure també la seva pròpia vida?

Mesures de seguretat i protocol Covid-19

Per evitar aglomeracions, la taquilla i la sala obriran mitja hora abans de començar la pel·lícula, a les 20 h. Un cop comenci la projecció a les 20.30 h no es podrà accedir a la sala. Es demana facilitar l’import exacte per evitar canvis de monedes o bitllets.

Pel que fa a la disposició dels seients, només es permetrà utilitzar seients consecutius a grups estrictament familiars. La resta, tant una persona sola com grups d’amistats, hauran de tenir seients buits interposats. L’organització demana també no moure’s de la butaca un cop s’ha pres seient, guardar la distància mínima de seguretat i portar la mascareta en tot moment.