El Cineclub Xiscnèfils reprèn l'activitat

El 25 de febrer es projectarà la pel·lícula "Sentimental" a les 20 h a l'Ateneu

Després de suspendre tota l'activitat a causa de la situació de pandèmia per la Covid-19, el Cineclub Xiscnèfils reprèn la projecció de pel·lícules el pròxim 25 de febrer. La sessió tindrà lloc a l'Ateneu a les 20 h i es farà seguint la normativa sanitària vigent. 

La pel·lícula "Sentimental", de Cesc Gay, és una adaptació de 'Los vecinos de arriba', l'obra teatral debut de Cesc Gay. Narra com és la vida d'una parella que ja ni es mira ni es toca fins que, una nit, l'Ana convida a casa als seus veïns del pis de dalt, una parella més jove que ells, amable i simpàtica. Els veïns de dalt els faran una inusual i sorprenent proposta que convertirà la vetllada en una experiència excessiva i catàrtica per als quatre.

Interpretada per Javier Cámara, Griselda Siciliani, Alberto San Juan i Belén Cuesta, la pel·lícula va rebre cinc nominacions als Premis Goya, vuit als premis gaudí i va guanyar el premi a Millor Actor als Forqué. 

Cartell de la pel·lícula

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.