El Clown 'Viajeros del Carrusel' del MAC&Xic sorprèn els nens amb el món dels animals

El Mac&Xic ha recuperat l'espectacle de la companyia Ángeles de Trapo, suspès el 21 de setembre per les previsions de pluja durant el cap de setmana

Les famílies no han dubtat en acudir, el diumenge 6 d'octubre, a la representació teatral 'Viajeros del Carrusel', que va quedar suspesa el passat 21 de setembre dins del Festival del Mac&Xic per la previsió de mal temps. L'espectacle finalment s'ha realitzat als jardins del Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) durant un dia en el qual la climatologia ha acompanyat. 

Rosa Maria Soler, la presidenta de Bambalina, ha valorat positivament aquesta segona jornada del Mac&Xic a causa de la concurrència de gent que hi ha acudit en les dues sessions del matí, una duta a terme a les 11 h i l'altra a les 12 h. 

L'actuació ha començat amb el pati del MAC ple de gom a gom. Els infants, primer tímids, no s'atrevien a participar-hi. No obstant això, després s'han mostrat molt entusiasmats, i entre crits i rialles, s'han submergit en l'obra al cent per cent. Fins i tot, han arribat a dialogar amb el personatge principal, el clown, intentant ajudar-lo en les seves tasques. 

 

Ángeles de Trapo és una companyia provinent d'Andalusia que avui ha traslladat el seu espectacle teatral 'Viajeros del Carrusel' a Cerdanyola del Vallès. Es tracta d'una obra inspirada en els personatges de 'El carnaval dels animals' de Camille Saint Saëns, que s'endinsa en el divertit món dels carrusels, on diversos animals autòmats traslladen als nens i nenes unes històries plenes d'humor i d'emoció. A més, l'actuació també ha inclòs música en directe. 

L'obra 'Viajeros del Carrusel' al MAC


Al pati del MAC, també han lluït les paradetes dels establiments de Kids&Us i del TOT

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?