Els clowns tornen a la ciutat amb La Pallassada de Bambalina

Els espectacles de La Pallassada es faran els dies 19 i 20 de febrer

Cerdanyola del Vallès tornarà a viure un cap de setmana de clowns amb la 29a edició del festival La Pallassada de Bambalina. Els dies 19 i 20 de febrer es podran veure espectacles de teatre familiar al Teatre Ateneu. 

 

Remember Show

El primer espectacle es farà el dissabte 19 de febrer a les 18 h. Remember show és un espectacle de la companyia Teatre Mòbil&Marcel Gros, qui ja ha visitat Cerdanyola en edicions anteriors de La Pallassada. 

Remember show es defineix com un espectacle on Teatre Mòbil i Marcel Gros es retroben després de trenta anys i fan un homenatge a l’ofici, al riure, a l’humor i a l’amistat reinterpretant els seus llegendaris números de clown. Després de molt de temps viatjant en el carro de la farsa i donant voltes pel món, arriben a la plaça i recuperen el carrer que els va veure néixer i créixer com a artistes.

 

Taxaaan!!!

El diumenge 20 de febrer a les 12 h serà el torn de Taxaaan!!!, un espectacle de Circ Xic en què "partint d'una esferificació s'aconsegueix un condensat d'emoció". Dos personatges, dos pallassos es troben aquí i ara amb el públic. "El que passarà després és una incògnita que no deixarà ningú indiferent", diu la sinopsi de l'obra.

Les entrades per a ambdós espectacles es podran comprar al web de Bambalina. Els preus seran de 7 euros per a majors de 12 anys, 5 per a infants de 3 a 12 anys, i els menors de 3 no pagaran entrada. A la taquilla de l'Ateneu es vendran entrades sense descomptes i només es podran pagar en efectiu.

Companyia Circ Xic.

Companyia Circ Xic.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.