Comença la temporada de tardor de la Jugatecambiental

La primera sessió del curs es farà el 18 de setembre al Parc del Turonet

Després de l'aturada d'estiu, la Jugatecambiental torna al Parc del Turonet per iniciar la temporada de tardor. Les activitats destinades a infants i famílies començaran el diumenge 18 de setembre i s’allargaran de forma setmanal fins el 4 de desembre. Aquesta temporada canvien els horaris i les activitats es faran de 12 a 13 h i l’espai de joc estarà obert d11.30 a 13.30 h.

En aquesta ocasió els infants i les seves famílies podran tornar a participar d’activitats relacionades amb el parc i el coneixement del mateix: des dels ocells que l’habiten, la seva fauna, la vegetació, descobrir nous racons, el civisme al parc, la seva meteorologia, el geocaching... Com a avançament, l'organització destaca que l’activitat del 20 de novembre se centrarà en la literatura i la ciència coincidint amb la celebració de la primera edició del Festival Empíric a Cerdanyola

La inauguració de la temporada de tardor de la Jugatecambiental tindrà lloc el diumenge 18 de setembre amb l’activitat ‘Cens d’ocells’ que permetrà fer un inventari dels ocells que habiten el parc del Turonet. A més a més, es recupera el servei de préstec Bicikit. Es tracta d’un kit amb un inflador i eines per a bicicletes. Les persones que vagin en bicicleta fins a la Jugatecambiental el poden sol·licitar per poder reparar les seves bicis in situ (no es pot emportar a casa).

La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l'Àrea Metropolitana de Barcelona a través del Programa d'Educació per a la Sostenibilitat i diferents Ajuntaments metropolitants, entre els quals hi ha el de Cerdanyola del Vallès. Les activitats programades estan dirigides per educadors i educadores ambientals amb experiència que posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també el respecte per l'entorn i el civisme.

Programa per davant de la Jugatecambiental

  • 9/10/22 – Volcans
  • 16/10/22 – Construïm un molinet de vent
  • 23/10/22 – Un planeta més sostenible
  • 30/10/22 – Gimcana del geocaching
  • 6/11/22 – Cens d’invertebrats
  • 13/11/22 – Civisme al parc
  • 20/11/22 – Ciència i literatura
  • 27/11/22 – Meteorologia
  • 4/12/22 – L’herbari artístic

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.