Ja es poden comprar les entrades del 12è FIT de teatre infantil

Els FIT es farà els dies 24, 25 i 26 de setembre a diferents espais com el Teatre Ateneu i el CEM Can Xarau

Bambalina ja ha posat a la venda les entrades per assistir als espectacles del 12è Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola, el FIT. El festival se celebra els dies 24, 25 i 26 de setembre amb vuit espectacles i obres diferents. 

Les entrades es poden comprar al web de Bambalina

Dos espais i més d'una sessió

Els espectacles es representaran en dos espais: el Teatre Ateneu i al CEM Can Xarau. Totes les obres que formen el cartell del FIT oferiran dues sessions, ja sigui el mateix dia en horaris diferents o en dies diversos. 

Vuit espectacles diferents

En total, Bambalina ha aplegat cinc companyies de temàtiques i gèneres diferents per formar un cartell del FIT divers i amb obres premiades. 

L'espectacle Sóc una nou de Zum Zum Teatre es podrà veure els dies 24 i 25 de setembre al Teatre Ateneu. Es tracta d'una història que ha estat guardonat amb el premis FETÉN a millor direcció i millor interpretació coral.

Les famílies també podran veure l'obra de la companyia Teatro AnitaJon Braun. Es representarà el dissabte 25 al matí amb dos horaris a Can Xarau. Al mateix espai, els dies 25 i 26, es representarà La faula de l’esquirol, dels artistes lleidatans de La Baldufa Teatre. “Ens ensenya com aprendre i compartir plegats”, diuen a Bambalina sobre l’espectacle. 

El Teatre Ateneu acollirà les representacions d'Alma, espectacle de Labú Teatre, el 25 de setembre, i la història de tres germanes a l'obra Camí a l'escola de la companyia Campi qui pugui, el diumenge 26. 

Altres espectacles dels quals encara no s'ha anunciat l'horari són El caçador de Mighty Jambo, La gran tempesta de Efímer Teatre i Witchin de Teatre Talía.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.