El Concert al Castell de l'AMCV esgota entrades en 12 hores

L'AMCV ha obert una llista d'espera per aconseguir entrades si hi ha devolucions

Les entrades per assistir al Concert al Castell de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) s'han esgotat en les 12 primeres hores que han estat a la venda. Aquest dilluns 7 de juny s'obria el procés de compra i l'entitat ja ha penjat el cartell de 'sold out'.

L'AMCV ha rebut més peticions després que s'esgotessin les entrades i han obert una llista d'espera on tothom qui vulgui pot apuntar-s'hi a través d'aquest formulari. La llista d'espera no garanteix tenir entrades però servirà per repartir si hi ha devolucions.

 

Tornada a la normalitat

El dia 2 de juliol a les 21 h, el Castell de Sant Marçal acollirà una sessió del concert amb el 70% d'aforament, seguint totes les mesures sanitàries vigents i sota el lema "Un castell de musicals". 

 

"Volem transformar l'escenari del Castell en un dels més dignes del paral·lel de Barcelona i, fins i tot, del districte teatral de Londres o Broadway", diu la presidenta de l'AMCV, Laia Seró. Es tracta d'una versió simfònica del West Side Story amb una selecció dels temes més coneguts d'aquest musical però també d'altres que reconeixeran totes les generacions que acudeixin al concert.

Aquesta edició també serà especial per a Raúl Lacilla, que dirigirà per primera vegada el Concert al Castell. "És un repertori molt ambiciós i tot un repte per la dificultat tècnica i les condicions que ha tingut l'Agrupació per assajar", explicava el director, que viu amb il·lusió aquesta estrena. 

L'Agrupació ha volgut mantenir el misteri de la segona part del concert que, asseguren, comptarà amb dos solistes. Encara que no ho ha volgut revelar, l'agrupació afirma que el cartell d'enguany també dona algunes pistes dels musicals que sonaran al concert. El creador del cartell d'aquesta edició és el cerdanyolenc i dissenyador Raúl Teruel