El Concert al Castell estarà dedicat a la música dels videojocs

El concert es farà al Castell de Sant Marçal, el divendres 30 de juny a les 21.30 h

La 21a edició del Concert al Castell de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) repassarà les bandes sonores de videojocs amb l'espectacle Un Castell de Videojocs - Música de la petita pantalla. El concert es farà, evidentment, als jardins del Castell de Sant Marçal, el divendres 30 de juny a les 21.30 h.

Enguany, l’AMCV presenta un repertori atrevit, modern i alhora nostàlgic del qual destaquen que es tracta de peces "de gran qualitat musical". Així, tenen l'objectiu de reivindicar la música original per a videojocs i donar-la a conèixer entre el públic de Cerdanyola, de la comarca i d'arreu que cada any assisteix al Concert al Castell. El repertori de la producció repassarà alguns dels grans clàssics dels videojocs, com ‘Super Mario Bros’ o ‘The Legend of Zelda, arranjats en format simfònic. També sonaran grans obres més modernes, com ‘Skyrim’, i d’altres més desconegudes com ‘Nihilumbra’.

"Des de l’AMCV creiem que aquesta producció pot servir per atreure nous públics joves al jardins del Castell, i ajudar a despertar l’interès per la música simfònica en nous talents locals. També per a fomentar la cohesió intergeneracional, donant a conèixer aquest gènere al públic més allunyat dels videojocs", assenyalen des de l'Agrupació.

La producció comptarà amb un sol passi, que tindrà lloc a les 21.30 h (obertura de portes a les 20.30 h), amb un aforament de 1.000 butaques, aproximadament. Les entrades es posaran a la venda el dilluns 12 de juny, a les 12 h, al web de l’entitat amcv.cat. L’organització comptarà amb voluntaris de l’entitat que ajudaran a l’entrada al recinte i l’aparcament dels vehicles, on hi haurà espai reservat per a persones amb discapacitat. Hi haurà servei de bar i foodtruck al recinte del Castell.

Des de l'entitat destaquen que presentaran uns arranjaments escrits per a l'ocasió i que compten amb el suport del Col·legi Montserrat, les revistes Cerdanyola i Ripollet al Dia, i diverses empreses i comerços de la ciutat, així com amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el marquesat de Cerdanyola.

cartell oficial castell de videojocs

cartell oficial castell de videojocs

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.