El Concert al Castell torna a la normalitat amb una nit de musicals

El concert es farà el dia 2 de juliol a les 21 h i les entrades es podran aconseguir a partir del 7 de juny

El Concert al Castell de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) torna per viure una edició que donarà el tret de sortida a l'estiu, amb un repertori dedicat als musicals i, aquesta vegada, amb la presència de la Coral de l'Agrupació.

El dia 2 de juliol a les 21 h, el Castell de Sant Marçal acollirà una sessió del concert amb el 70% d'aforament, seguint totes les mesures sanitàries vigents i sota el lema "Un castell de musicals". Les entrades es podran adquirir des del 7 de juny i a partir de 10 euros. 

Tota una generació de musicals

"Volem transformar l'escenari del Castell en un dels més dignes del paral·lel de Barcelona i, fins i tot, del districte teatral de Londres o Broadway", diu la presidenta de l'AMCV, Laia Seró. Es tracta d'una versió simfònica del West Side Story amb una selecció dels temes més coneguts d'aquest musical però també d'altres que reconeixeran totes les generacions que acudeixin al concert.

Aquesta edició també serà especial per a Raúl Lacilla, que dirigirà per primera vegada el Concert al Castell. "És un repertori molt ambiciós i tot un repte per la dificultat tècnica i les condicions que ha tingut l'Agrupació per assajar", explicava el director, que viu amb il·lusió aquesta estrena. 

Referent a això, Laia Seró ha volgut destacar que l'AMCV encara no disposa d'un local per assajar, "i aquest és un problema greu a Cerdanyola", afirmava. De moment, l'agrupació assaja al local dels castellers però les condicions no són bones. Per això assenyalen trobar un local com la gran assignatura pendent. 

 

A més, expliquen, aquest nou projecte tindrà una sonorització, una posada en escena i un escenari més complicades i més grans que mai". 

També l'alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, ha assegurat que ja l'any passat l'AMCV va marcar "un abans i un després a nivell cultural" en tirar endavant el format atípic del Castell en plena pandèmia i demostrant que és possible fer cultura segura. 

L'Agrupació ha volgut mantenir el misteri de la segona part del concert que, asseguren, comptarà amb dos solistes. Encara que no ho ha volgut revelar, l'agrupació afirma que el cartell d'enguany també dona algunes pistes dels musicals que sonaran al concert. El creador del cartell d'aquesta edició és el cerdanyolenc i dissenyador Raúl Teruel. 

A l'acte de presentació hi han acudit també Manel Cubelles, director de l'AMCV, Pere Albiñana, encarregat de l'empresa d'il·luminació i so, Óscar Pons, regidor de cultura i Gemma Centeno, representant de l'AMCV.