La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, visita l'exposició 'Deesses invisibles' al MAC

La consellera també es va reunir amb l'alcalde Carlos Cordón i altres regidors de la ciutat

La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa, es va reunir, el divendres 16 d'abril, amb l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón, i va fer una visita cultural a la ciutat. Ponsa va veure la mostra 'De l'oblit a la revolta. Deesses Invisibles' al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC). 

Àngels Ponsa va fer la visita acompanyada per l'alcade i pel regidor de Cultura de la ciutat, Óscar Pons, a més de la regidora d'ERC, Carme Pina, i el regidor de Junts, Joan Sánchez. A més, algunes de les protagonistes de l'exposició i el director del MAC, Txema Romero, van estar presents en la visita de la consellera.

La mostra 'De l'oblit a la revolta. Deesses Invisibles' és un homenantge a cinc dones que van quedar relegades a un segon terme o símplement que no van poder dedicar-se a la seva vocació artística. Es tracta de Mercè Gallén, Elena Jaumandreu, Maria Lluïsa Malibran, Magdalena Mañosa i María Josefa González Montalbán. L'exposició es pot visitar fins al 27 de juny. 

Més info: El MAC acull una exposició que connecta l'obra de dones artistes dels segles XX i XXI

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.