Continua la programació de cine de Xiscnèfils amb 'Ninjababy'

La segona sessió de cinema d'autor al Teatre Ateneu serà el 22 de setembre

El Cineclub Xiscnèfils continua la seva programació de cinema d'autor, independent i en versió original el pròxim dijous 22 de setembre amb Ninjababy, una comèdia dramàtica de Noruega. La sala obrirà a les 20 h al Teatre Ateneu i la pel·lícula començarà 30 minuts més tard.

Dirigida per Yngvild Sve Flikke, el film tracta sobre la Rakel, que als 23 anys la seva vida canvia quan s'assabenta, potser massa tard, que està embarassada. Rakel és il·lustradora i li encanta estar involucrada en diferents projectes, però criar a un bebè? Rakel ha d'enfrontar-se a aquesta pregunta abans de l'esperat, i la sorpresa és doble: està de sis mesos, per la qual cosa no hi ha opció d'avortar. Amant de la cervesa, les drogues i el sexe sense inclinacions, no té gens d'interès a ser mare. Abans de prendre cap decisió, comença a dibuixar a la seva “ninjababy”, que no li posarà les coses gens fàcils.

El preu de les entrades és de 3 euros per a socis de Xiscnèfils, 5 euros l'entrada genera, i 4 per a persones jubilades. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.